Deel uw ervaring bij ons!

Welkom op de site en klantenbeoordelingen van PPK Poetsbedrijf. Wij hopen dat u hier een serieus en eerlijke beoordeling plaatst, zodat wij daar verder mee kunnen. alvast bedankt. groeten, Peter Feenstra – PPK Poetsbedrijf

 

Klantenbeoordelingen

 








A labee, Datum: 2017-08-18 09:41:29

Ik wilde weten wat een vrachtwagen alleen de trekker wat dat ongeveer gaat kosten alleen poetsen


Marco, Datum: 2017-06-15 16:18:16

Heb mijn BMW Z3 weer bij PPK gebracht en laten polijsten en in de HD was laten zetten!! En binnen het interieur weer compleet gereinigd. Elke keer sta ik weer versteld, wat een vak mensen!! De auto is gewoon weer helemaal nieuw!!!!


Evert Poets Carcleaning, Datum: 2016-05-26 21:52:03

Via mijn gewaardeerde collega Peter heb ik vernomen dat iemand onder mijn naam een reactie hier heeft geplaatst , ik vind het zeer vervelend te meer omdat wij al jaren bevriend zijn en een leuke samenwerking hebben . Peter is een top collega en leverd net als ons top kwaliteit voor een goede prijs . Inmiddels zijn we via IP-adressen aan het uit zoeken wie het is geweest die ons tegen elkaar probeert op te zetten wat diegene uiteraard niet lukt !! We hebben al een vermoeden en dus word vervolgd ..... Met vriendelijke groet , Evert Poets Carcleaning


Evert, Datum: 2016-05-01 08:42:13

Nooit doen rij iets verder voor beter kwaliteit. Kijk voor evertpoets ik ben beter


Geertje, Datum: 2015-10-03 09:00:12

Grote bak pindasaus op de passagiersstoel om gegaan.. Grote vieze vlek, maar door de snelle en goede service van PPK reed ik na 10 minuten weer met een super schone passagiersstoel! Bedankt voor de goede service.


Harm de Ruiter, Datum: 2015-05-30 13:36:10

Een paar weken geleden kochten we een netjes uitziende tweedehands auto van 12 jaar oud. Met het garagebedrijf spraken we af dat de auto naast een APK en grote beurt ook van binnen en van buiten gepoetst zou worden. Een week later toen we de auto ophaalden wisten we niet wat we zagen. De auto zag er perfect uit. Zo netjes dat ik de betreffende autogarage belde om te vragen waar deze auto gepoetst was om dit ook te laten doen met mijn eigen auto. Ik maakte een afspraak en werd opgevangen door Peter, bleek achteraf één van de eigenaren te zijn. Een vriendelijke man met zeer goede kennis van zaken. Dit bedrijf verdient door de vakkennis, klantvriendelijkheid en goede prijs kwaliteitsverhouding een dikke 10. We hebben in het verleden met meer van dit soort bedrijven zaken gedaan ,maar PPK en zijn personeel stijgen Qua resultaat hier ver boven uit. Dank zij hun rijdt ik nu weer in een prachtige Volvo. Een heel goede aanrader............voor een ieder.


Danielle, Datum: 2015-05-23 10:29:42

Super service! De kat op de passagiersstoel geplast. Wij konden direct terecht en zij hebben het opgelost! Complimenten voor de goede service, top! Wij komen zeker terug bij jullie!


Rients Wiersma, Datum: 2015-04-10 06:57:00

Plezierige mensen, leveren vakwerk en volgens afspraak.


Tjerk de Blaauw, Datum: 2014-10-29 14:14:11

Peter is zeer deskundig en verstaat zijn vak goed! Wij verkopen o.a. gebruikte tractoren en werktuigen. Peter zorgt ervoor dat onze occasions goed verkoopbaar zijn. Bedankt PPK!


Cees Looijen, Datum: 2014-10-29 14:13:44

Mijn Volvo heeft meer dan 200.000 Km. gelopen en vanaf nieuw niet meer gepoetst. Ik wilde een professionele poetsbeurt omdat ik nog lang met de auto wil rijden. En dat ze bij PPK professioneel poetsen is gebleken. Nu een halfjaar later ziet de auto er nog als nieuw uit. Zowel interieur als exterieur weer als nieuw tegen een zeer redelijke prijs. Kortom vaklui met een prima service....TOP!!!!


Roland Mo, Datum: 2014-10-29 14:13:15

Onze auto's (beide Toyota) zijn door PPK gepoetst. De kleine omdat ie na 13 jaar aan een poetsbeurt toe was. Zo kan ie weer een hele tijd mee. Hij ziet er echt weer uit als nieuw! En de grote om klaar te maken voor verkoop na bijna 300.000km. PPK heeft mooi werk geleverd. Tijdens de onderhandelingen voor de nieuwe auto kon de verkoper niet anders dan constateren 'dat ie er nog wel heel erg netjes' uitzag. Dat schepte voor mij een betere onderhandelingspositie. Kortom: goed werk geleverd!


Bent u overtuigd en wilt u weten wat de kosten zijn?     Ga nu naar prijsoverzicht »
PPK Poetsbedrijf