Gratis shampoo bij HD behandeling

Datum: 6 mei 2013

Vanaf heden: Gratis fles shampoo conditioner bij HD Behandeling. Alleen mogelijk bij pakket G


Lees meer ›
September Actie!! 50,-

Datum: 30 augustus 2012

SEPTEMBER ACTIE!!!! In de maand September uw auto in de wax (beschermlaag) voor maar 50,-. De auto word handmatig gewassen en droog gemaakt. Daarna word er handmatig een beschermlaag aangebracht,ramen schoon gemaakt en kunstof onderdelen weer voorzien van beschermlaag.


Lees meer ›
Voorjaarsactie 2012

Datum: 4 april 2012

Voorjaars-actie 2012: Bij elke poetsbeurt 1 product ( bv. shampoo conditioner ) gratis. passend bij het pakket. geldig t/m augustus 2012.


Lees meer ›
Mechanisatie show De Blaauw Sneek

Datum: 17 februari 2012

23/24/25 Februari grote show bij De Blaauw! Mocht u nog wat nodig zijn op mechanisatie of landbouw gebied kom dan langs.


Lees meer ›
winteractie!!!!!!!

Datum: 18 november 2011

WINTERACTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! speciale actie t/m februari 2012 uw auto een goede beschermlaag voor de winter geven voor maar € 50,00 incl.btw  inclusief: lak,ramen,velgen en kunstof. ( pakket A )


Lees meer ›
Voorjaarsaanbieding!

Datum: 31 maart 2011

uw auto handmatig in de wax (beschermlaag) en schone ramen/velgen/kunstof voor maar € 50,- incl.btw


Lees meer ›
Autoglym officiële dealers

Datum: 1 januari 2011

De onderhoudsproducten van Autoglym worden door zowel de professionele als de particuliere gebruiker overal ter wereld erg gewaardeerd. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke werking en betrouwbare kwaliteit. De producten van Autoglym werden ontwikkeld volgens internationale kwaliteits- en milieunormen en verkregen een internationale reputatie als maatstaf voor producten van andere merken. De producten van Autoglym […]


Lees meer ›


Bent u overtuigd en wilt u weten wat de kosten zijn?     Ga nu naar prijsoverzicht »
PPK Poetsbedrijf