PPK autopoetsbedrijf – Heerenveen, Friesland

 

In 2001 is PPK autopoetsbedrijf opgericht door Peter Feenstra, met de bedoeling om kwaliteit en service te bieden.
Eerst waren we een mobiel bedrijf dat op locatie werkte maar al snel groeide het autopoetsbedrijf uit zijn voegen en hebben we nu gekozen voor een vaste locatie. Sinds augustus 2010 is PPK gevestigd aan Het Meer 58F in Heerenveen in een nieuw pand met geavanceerde technieken. Hier kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht voor het grondig reinigen en poetsen van hun voertuig.

De ruime werkvloer (10 x 20 meter) is voorzien van vloerverwarming en kan zelfs complete vrachtwagencombinaties herbergen.

Onze doelgroepen zijn garage-, schade- en lease bedrijven maar ook vervoers-, agrarische en watersportbedrijven. En uiteraard zijn ook particulieren welkom bij ons.

Wij wensen u veel plezier tijdens het navigeren op onze website! U kunt ons bellen of mailen voor aanvullende informatie.

 

— Groet Peter Feenstra — PPK autopoetsbedrijf, Heerenveen

 

PPK autopoetsbedrijf is verhuisd

 

‘Na tien jaar waren we toch echt wel uit ons jasje gegroeid’, aldus Peter Feenstra, eigenaar van PPK autopoetsbedrijf. ‘Om onze klanten dezelfde kwaliteit te kunnen blijven bieden moest PPK echt verhuizen naar een groter pand’.

Aan ‘Het Meer 58F’ te Heerenveen, heeft PPK autopoetsbedrijf inmiddels een nieuw pand met zeer geavanceerde technieken in gebruik genomen. Hier kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht om hun voertuig grondig en vakkundig te laten reinigen en behandelen. Door de ruime werkvloer (10×20 meter), welke bovendien is voorzien van vloerverwarming, kan PPK autopoetsbedrijf zelfs complete vrachtwagencombinaties herbergen.

‘Een fantastische sprong vooruit’, vertelt Feenstra. ‘We kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn!’ PPK autopoetsbedrijf viert dit jaar zijn tweede lustrum. In de afgelopen tien jaar heeft PPK ruime ervaring opgedaan op het gebied van wassen, poetsen en polijsten, en het beschermen van personenauto’s, maar ook andere voertuigen. Want, naast garage-, schade- en lease bedrijven maken ook vervoers- en agrarische bedrijven gebruik van de service van PPK. Zelfs watersportklanten kunnen bij PPK autopoetsbedrijf terecht.

Dat PPK ook nog eens zeer goed betaalbaar is bewijst de ‘menukaart’. Voor €50,- (incl. btw) kunt u uw auto laten voorzien van een nieuwe wax/beschermlaag. Uiteraard kunt u die behandeling uitbreiden met de diverse mogelijkheden die PPK biedt. Feenstra: ‘Binnenkort wordt onze website gelanceerd: www.ppkpoetsbedrijf.nl. Hier kunt u het totale aanbod van PPK bekijken, en zult u snel tot de conclusie komen dat wij ook voor u heel veel kunnen betekenen’.

 

Voor meer informatie: 0513-627200, 06-25044650, Bron: Heerenveense Courant

Peter Feenstra

autopoetsbedrijf - Heerenveen, Friesland

Foto door: Das Fotografie
Bent u overtuigd en wilt u weten wat de kosten zijn?     Ga nu naar prijsoverzicht »
PPK Poetsbedrijf