High Definition Wax

High Definition Wax bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde en complexe mix van duurzame polymeren, carnauba en microkristallijn waxen, gecombineerd met geselecteerde verzadigde koolwaterstoffen en oliën. Oppervlakken behandeld met High Definition Wax vertonen een sublieme hoge glans en bieden een uitzonderlijke weerstand tegen verontreiniging zoals zout, detergenten, UV zonlicht, zure regen, industriële neerslag, enz. Het product bevat geen schurende componenten, water of emulgators.

 

High Definition Wax betekent een grote stap voorwaarts in productontwikkeling en combineert de perfecte glans met de ultieme bescherming. Het is voor die mensen ontwikkeld die steeds weer de beste glans op hun wagen willen. High Definition Wax is simpelweg de beste wax ooit geproduceerd door Autoglym.

 

Geselecteerde ingrediënten zorgen voor een gelijkmatig beschermende laag met een uitzonderlijk glanzend karakter zonder strepen of vlammen welke op donker lakwerk vaak verschijnen. Het bevat een mengsel van verschillende waxen die krasjes en nevel bedekt met een mooie gelijkmatige glans en de kleur van de auto verrijkt.

 

 

Bent u overtuigd en wilt u weten wat de kosten zijn?     Ga nu naar prijsoverzicht »
PPK Poetsbedrijf