“Professionals in poetsen”

 

De werkwijze van de complete behandeling professioneel plus:

 

Als eerste wordt uw auto met een krachtig werkende shampoo ingespoten waarna deze alle vuil zal losweken, en word nagespoeld met de hogedrukreiniger. Tevens worden de wielkasten en de schanieren grondig gereinigd met diezelfde shampoo. Vervolgens word uw auto gewassen en gedroogd met een zeemleer en microvezeldoeken.

 

Nu is het moment gekomen dat de auto met een speciale lakgum word behandeld om alle verontreiniging van de lak af te halen en de lak weer in z’n oorspronkelijke gladde staat terug te brengen, en word uw auto nogmaals gewassen.

 

Vervolgens word de auto in drie stappen geheel op glans gepolijst waarbij in elke stap een fijner polijstmiddel word gebruikt en steeds tussen de stappen nieuwe poetspads worden gebruikt om de krasjes optimaal te verwijderen.

 

Krassen of beschadigingen worden naar wens vol gelegd met lak en worden weer glad geschuurd om vervolgens ook weer in 3 stappen gepolijst te worden.

 

Na deze behandeling word de High Definition Wax van Autoglym aangebracht op het lakwerk aan de buitenzijde en de schanieren / sponningen, en moet vervolgens minimaal 2 uur inwerken om een optimaal resultaat te verkrijgen. High Definition Wax is een extra harde waslaag op basis van carnauba oliën. Deze grondstof staat garant voor een extra harde toplaag, dus hebben de verontreinigingen (vogelpoep,hars,teer,verkeersaanslag ) minder kans om zich aan de lak te hechten.

 

Ook worden de velgen grondig schoon gemaakt en word er een beschermlaag aangebracht, maar mochten uw velgen dusdanig aangetast zijn, bestaat de mogelijkheid om ze te laten spuiten op gewenste kleur.

 

Het interieur kan nu grondig aangepakt worden en alles word weer op kleur gebracht zoals de wens van de klant is. Voor de een kan dit sterk glimmend zijn en voor de ander een matglanzende afwerking. Ook het lederen interieur word eerst met een leathercleaner behandeld en daarna afgewerkt met leather care cream,een product ter bescherming van het leer. Vanzelfsprekend worden de ramen, rubbers, de motorruimte en het bagagecompartiment niet vergeten.

 

Zodra de binnenkant klaar is, kan de auto van de buitenzijde en schanieren worden uitgepoetst. Ook de kunststof delen en de banden worden in een speciale kunststof conditioner gezet om deze te beschermen. Als de behandeling bijna ten einde loopt word de auto nog een keer geheel nagelopen en de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. En kunnen wij met een voldaan gevoel zeggen dat wij al het mogelijke gedaan hebben om uw trotse bezit weer in nieuwstaat af te leveren.

Bent u overtuigd en wilt u weten wat de kosten zijn?     Ga nu naar prijsoverzicht »
PPK Poetsbedrijf